Hvordan ser jeg ventelistedeltagere for et tidligere hold — altså personer, der tilmeldte sig for at blive underrettet, når der blev en ledig plads, da holdet var fuldt?
Ventelistedeltagere, der ikke fik en plads, behandles automatisk, efter holdet er startet:
Kreditter og klip — reservationen annulleres, og beløbet returneres til kundens konto.
Kort (Stripe) og PayPal — betalingen refunderes automatisk, og ordren annulleres.
Medlemskaber — behandles automatisk uden yderligere handling.
I holddetaljen vises status som "venteliste annulleret":

