Borttagning döljer permanent medlemskapet från din administration och offentliga sida.
Du kommer inte längre att kunna tilldela det till någon klass, men tidigare tilldelade klasser kommer att förbli kopplade till det, vilket gör att kunder som redan äger det kan fortsätta göra bokningar.
Om du också vill ta bort det från klasser måste du redigera deras prisalternativ och ta bort det där.
Medlemskapet kommer fortfarande att visas i statistiken så att du kan fortsätta spåra intäktsinformation.

