Gå til hovedinnhold

Hvordan bytte tilbake til gratisversjonen?

Denne artikkelen handler om å flytte studioets eget Zenamu-abonnement over på gratisplanen Kom i gang. Den handler ikke om medlemskap som kundene dine betaler for.

Hvordan bytter jeg til gratisplanen?

Det finnes ikke noe eget valg for å «bytte til gratis». Du går over til gratisplanen ved å si opp det betalte abonnementet ditt:

  1. Åpne siden Plan. På datamaskin klikker du på knappen Plan i topplinjen ved siden av profilmenyen din. På mobil åpner du hovedmenyen og trykker på Plan.

  2. Klikk på Si opp abonnement.

  3. Bekreft med Ja, si opp abonnementet.


Det nåværende abonnementet ditt forblir aktivt til slutten av den forhåndsbetalte faktureringsperioden og blir ikke fornyet (ingen ytterligere betaling vil bli trukket). Betalingen for den inneværende perioden blir ikke refundert.
​

Etter det bytter systemet automatisk til gratisplanen.

Hva endres på gratisplanen?

  • Kundene dine kan legge inn opptil 30 ordrer per måned.

  • Du kan bare planlegge enkeltstående gruppetimer. Kurs, arrangementer og gjentagende gruppetimer er ikke tilgjengelige.

  • Klippekort, kreditter og medlemskap er ikke tilgjengelige.

  • Du kan ikke legge til flere instruktører, og statistikken er begrenset.

  • Zenamu tar et plattformgebyr på 3 % av nettbetalinger.

  • Dataene dine, kundene dine og eksisterende bookinger beholdes.

Hvis du har et eldre abonnement som ikke lenger tilbys, kan du ikke gå tilbake til det etter at du har sagt det opp. Se Slik sier du opp Zenamu-abonnementet ditt.

Svarte dette på spørsmålet?