Når en kunde kjøper et nytt klippekort (eller kreditter), reaktiveres og forlenges eventuelle tidligere ubrukte klipp automatisk.
Dette er tilsiktet, da det oppmuntrer kunder til å fornye klippekortet sitt selv etter at det har utløpt.
Vi forstår likevel at noen studioer foretrekker at utløpte klipp forblir inaktive. Vi planlegger å legge til dette som et konfigurerbart alternativ i fremtiden.
Foreløpig finnes det en midlertidig løsning — du kan fjerne klipp manuelt fra kundens detalj:
Utløpte klipp vises i Ordrer-seksjonen — de er markert med rødt:


